fredag den 20. maj 2011

Dag 2 - Sarah

"Et billede af dig og nogle der kender en anden side af dig."




Den her er lidt svær.. Det ville være for åbenlyst og kedeligt, hvis jeg tog min kæreste. Især fordi, at jeg er sikker på, at han kommer til at skulle være her på et andet tidspunkt ;)
Men der er har virkelig været mange at vælge i mellem. For en anden side af mig.. Jamen, hvad er den oprindelige så? For mine niecer og nevøer kender jo én side af mig, som f.eks. mine klassekammerater ikke kommer til at se.

Men alligevel er valget faldet på noget, der i princippet var ret åbentlyst.


Karin og Mathilde.


Først og fremmest er de mine efterskole veninder. Og på efterskolen lærer man folk at kende på en hel ny måde. Karin boede jeg i hus med, så hende så jeg unægteligt hver dag, og Mathilde endte jeg også med, at se hver dag. På efterskolen ser man hinandens svagheder og styrker på en måde, man ikke ser sine venner, man ser på, når man selv vælger det...
Men Mathilde og Karin er mere end det, for venskabet er holdt rigtig godt ved siden vi er stoppet på efterskolen. De er stadig nogle af de tætteste, og de kender mig på en måde, der ikke er mange, der gør. Jeg kan grine og græde og råbe og skrige, og være åndssvag - så ja..
De kender en anden side af mig :)

Louise, dag 2

Et billede af dig og nogle der kender en anden side af dig:


Den her har jeg overvejet meget, men i sidste ende kunne det ikke blive andre.
Farmor og jeg har et unik forehold, og hun kender virkelig sider af mig, som ingen andre gør.
Både gode og dårlige.