onsdag den 17. august 2011

Dag 91 - Sarah

Dag 91 - Et billede af det underligste, du har oplevet

Jeg anede virkelig ikke, hvad jeg skulle vælge her. Jeg kunne slet ikke komme på noget underligt, jeg havde oplevet. I følge min kæreste møder jeg hele tiden underlige mennesker og der sker underlige ting omkring mig, men jeg tror, jeg har vænnet mig til det, så det slet ikke er underligt mere. Men så kom jeg i tanke om det her.
Roskilde 2007.
Det var min første Roskilde, og jeg skulle købe en burger. En ganske simpel burger, intet mere end dét, og da jeg er allergisk overfor tomater og ikke bryder mig synderligt om dressing, valgte jeg at sige, at jeg ikke ville have andet end bolle og bøf i.
Hvilken så ender med, at jeg får tre kæmpe bøffer i min burgerbolle, og jeg er like: whaaat til den her mand, der giver mig det. Hvortil han så svarer: "Du ligner en, der kan lide og ha kød i munden" - eee-eeww!

Dét synes jeg alligevel ikke var frækt eller sjovt på nogen måde, men det er en god historie, og jeg forærede en af bøfferne til en nøgen kvinde, der kom løbende. Hun blev glad.


(Og ja.. Jeg var skaldet og havde "bakkenbarter" på Roskilde det år. Hvilket også resulterede i en anden mærkelig hændelse. Jeg stod i en af de der små kiosker og ville købe et eller andet, hvor der så kommer én, der arbejder der løbende ind, og tager et billede af mig, og løber ud, og siger til en af sine venner "se lige en mærkelig dreng, der står derude!" - og ja, jeg har så kjole og diverse på, så man altså med en smule IQ godt kunne gætte sig til, at patterne tydede på, at jeg var et hunkøn, men okay... Underligste Roskilde ever.)

Louise, dag 91





Et billede af det underligste, du hr oplevet:


2 vikinger der hæver penge i FioniaBank