onsdag den 1. juni 2011

Dag 14 - Sarah

Dag 14 - Et billede af en du ikke kunne forstille at leve uden



Normalt læser jeg ikke, hvad Louise har skrevet før, jeg laver mit eget indlæg, men i dag kom jeg til det. Og det er ret sjovt, for mit "ej, det ville være for nemt.." det var min kæreste og min yndlings, Mathilde. For dem ville jeg åbenlyst ikke kunne undvære! Heller ikke Louise - men da jeg så den her udfodring var jeg ret sikker på, hvem jeg skulle vælge.
"Ain't no woman alive that can take my mamas place"


Jeg har altid været min mors pige. Der har dog heller ikke været så stor konkurrence fra min fars side af, men alligevel. Min mor har nærmest skulle fylde to forældreroller ud i stedet for en, og hun har gjort det godt. Min mor har gjort - både mig og min storebror - til nogle, hvis jeg selv skal sige det, gode og for det meste fornuftige mennesker! Som jeg nævnte til min mors tale til hendes 50 års fødselsdag, har hun formået at gøre mig til et menneske, jeg for det meste er stolt af at være. Hun har været den bedste mor, man kunne ønske sig. Og jeg er ligeledes stolt af hende!




"I never thought you would become the friend I never had
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes
All that you did was love"
Mama, I love you. Mama, I care
Mama, I love you. Mama, my friend... You're my friend
I didn't want to hear it then, but I'm not ashamed to say it now
Every little thing you said and did was right for me
I had a lot of to think about, about the way I usedto be
Never had a sense of my responsibility
Back then I didn't know why
Why you were misunderstood
So now I see through your eyes, all that you did was love"

- Man bliver nød til at citerer Spice Girls, når man snakker om moderkærlighed, ikke? Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre den dag, min moder ikke er her mere. Min mor er så vigtig for mig, og jeg kan komme til hende med alt. Bedre mor findes ikke, tror jeg.


"I always say that if I could be half the mother that my mother was to me - then I would be a great Mom!"

Jeg elsker min mor.

Louise, dag 14

 Et billede af en du ikke kunne forstille at leve uden:


Det ville være lidt for åbenlyst at vælge et familiemedlem, eller en af mine venner der bor på fyn, dem kan jeg ikke leve uden.
Det ville også være lidt for åbenlyst at vælge  Sarah, for den her blog viser jo virkelig, hvor meget vi holder af hinanden, og at vi ikke kan leve uden hinanden.
Og jeg var heller ikke i tivivl, Kamilla er virkelig min "rock". Hun kan få mig ned hvis jeg er for højt oppe, og få mig op hvis jeg er langt nede. Hende kan jeg heller ikke leve uden agtigt